Szefem kuchni w naszej restauracji jest Chandra Jaisi, który szybko zdobył popularność wśród okolicznej ludności.
Pochodzi z Nepalu. Poza certyfikowanymi kwalifikacjami Szefa Kuchni orientalnych (chińska, japońska, tajska, hinduska i arabska) prowadzi zajęcia jogi dla mieszkańców naszego miasta, bo jak sam uważa - jogę i kuchnię łączą te same zasady: harmonia, poznanie, wychodzenie poza granice.
Chandra jest doświadczonym kucharzem. Przepracował wiele lat w bardzo wymagających restauracjach hoteli Dubaju w Emiratach Arabskich oraz w Doha w Katarze. Po długich staraniach zdecydował się przyjąć naszą ofertę i to dzięki temu możemy teraz pochwalić się tak fantastyczną kuchnią.
Chandra szczególnie dumny jest ze swoich umiejętności związanych z kuchnią japońska - będąc już Szefem Kuchni zdecydował się na pracę jako asystent kucharza japońskiego i przez trzy lata uczył się przygotowywania dan kuchni japońskiej od rodowitego Japończyka.
Dzisiaj swoje kwalifikacje (sześć tytułów mistrzowskich), wiedzę i doświadczenie wykorzystuje w naszej Tawernie rozpieszczając Państwa podniebienia.
Egzotyczna kuchnia od podszewki - lekcje gotowania osobiście poprowadzi Szef kuchni !!!
Po szczegóły zapraszamy tu:
http://www.jermak.com/pl/article/egzotyczna-kuchnia-od-podszewki